Dobrodošli na stranicu za online upis na Pomorski fakultet u Splitu.

Preporuča se korištenje modernih browsera Firefox, Chrome ili Microsoft Edge.

Prije nego što krenete popunjavati polja u formi pobrinite se da pri ruci imate skenirane rodni list, osobnu iskaznicu, uvjerenje medicine rada te potvrdu o uplati upisnine (kandidati koji su ostvarili pravo upisa, račun za upisninu će dobiti putem e-maila kojim su se prijavili u sustav državne mature)

Skenirani dokumenti i uplatnice trebaju biti u PDF formatu.

Pristupnici koji plaćaju školarinu(redoviti studenti koji u a.g.2022./2023. drugi put upisuju I. godinu studija i izvanredni studenti) će putem e-maila kojim su se prijavili u sustav državne mature dobiti račun s uplatnicom na plaćanje školarine (8.000,00kn). Račun je potrebno platiti odmah po primitku e-maila.

Također, trebat će nam Vaša slika (ona kao za osobnu iskaznicu) i potpis. Aplikacija prihvaća samo slike jpg, jpeg i png formata

Molimo unesite sve tražene podatke!

Ukoliko budete imali ikakvih poteškoća prilikom unosa podataka ili želite prijaviti problem u radu aplikacije za upis, pošaljite nam mail na upisi@pfst.hr ili nas nazovite na 021 619 490, od 08:00 do 14:00

OIB OK!
Ovaj broj zadovoljava normativne i matematičke uvjete da bude valjani OIB.
OIB nije OK!
Idući korak

Obavezno pročitajte upute prije nego počnete dodavati slike! Pogotovo upute za slike potpisa!

01. Dodaj sliku

02. Izreži sliku

03. Rezultat

02. Dodaj potpis

02. Izreži sliku

03. Rezultat

Prethodni korak Idući korak

Forma prihvaća do 4 datoteke .pdf, .jpg, .jpeg i .png extenzije.

Možete dodati jedan dokument ako Vam je sve skenirano u njemu.

Za dodati više dokumenata stisnite i zadržite tipku Ctrl na tipkovnici i mišem označite željene dokumente. Kad označite sve dokumente pustite tipku Ctrl

  • Rodni list
  • Osobna iskaznica
  • Uplatnica upisnine
  • Uvjerenje medicine rada (nije potrebno ako upisujete Pomorski menadžment)
Prethodni korak Idući korak
Izjava

Pod moralnom i materijalnom odgovornošću neopozivo izjavljujem da kao redoviti student u akademskoj godini 2021./2022.

Izvanredni studenti mogu preskočiti ovaj korak.

Privola

Na temelju točke 32. Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2016/679 i odredbi Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“ broj 42/18), svojim potpisom dajem PRIVOLU Pomorskom fakultetu u Splitu, da u svrhu ostvarivanja mojih prava iz studentskog standarda i službene komunikacije tijekom studiranja koristi moje osobne podatke.

Napomena:
Navedeni osobni podaci koristit će se isključivo u gore navedenu svrhu u skladu sa odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EC 2016/679, te se u druge svrhe ne smije koristiti bez pisane privole osobe na koju se osobni podaci odnose. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere.

Student ima pravo u svako doba odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade, na način da ispuni za to propisani obrazac, te ga dostavi voditelju obrade osobnih podataka.

Niste popunili sljedeća polja: